GratisVerlanglijstje

Op Gratis Verlanglijstje kun je je verlanglijstje samenstellen en de verlanglijstjes van familie en vrienden raadplegen. Maar op Gratis Verlanglijstje geven we je ook leuke cadeau ideeën en kun je heel geschikte cadeaus voor anderen of jezelf vinden.

Cadeauzoeker

Met de Cadeauzoeker kun je de cadeaus aan je eigen gratis verlanglijstje toevoegen, maar je kunt er ook zoeken naar cadeaus bij de beste webwinkels in Nederland. Zoek snel en makkelijk in het assortiment van deze online winkels en vergelijk de prijzen van hetzelfde cadeau bij verschillende winkels.

Cadeauzoeker

Maar wat is een leuk cadeau om te geven? En wat is een leuk cadeau om op je eigen gratis verlanglijstje te zetten? Hieronder vind je de cadeautips.

Verlanglijstje peuter en kleuter

Laten we beginnen met het verlanglijstje van kleine kinderen. Want wat geef je een peuter of kleuter? Zelf maken deze kleintjes nog geen verlanglijstjes.

Een peuter of kleuter krijgt graag speelgoed. En een peuter of kleuter is in de leeftijd dat het graag uitgedaagd wordt om te leren. Dat is iets waar je gebruik van kunt maken door een klein kind speelgoed te geven waar hij of zij wat van opsteekt. Er is veel leuk educatief speelgoed te koop, en ook is er veel speelgoed voor kleine kinderen verkrijgbaar waar kinderen ongemerkt wat van leren of bijvoorbeeld de motoriek van kinderen verbetert.

Speelgoedauto

Het elektrische speelgoed van Vtech laat op een speelse manier kleine kinderen de wereld ontdekken. Met auto's en poppetjes voor kleine kinderen die met lichtjes, geluidjes en liedjes reageren op acties van het kindje. En met speelgoed in de vorm van een kinderlaptop of tablet met educatieve spelletjes die de kinderen op een leuke manier trainen met taal, rekenen, tellen enz. Tik in de Cadeauzoeker maar eens Vtech in om te zien wat er allemaal aan dit soort speelgoed voor het verlanglijstje van kinderen te koop is.

Een andere hit op verlanglijstjes van kleine kinderen is houten speelgoed. Van een blokkenwagen tot een houten speelgoedkeuken. Van een houten treinbaan tot Kapla houten plankjes om mee te bouwen. Er is heel veel leuk houten speelgoed te koop dat zeer welkom is op het verlanglijstje van kinderen.

Verlanglijstje kinderen basisschool

Maar wat zet je op het verlanglijstje van kinderen in de basisschool leeftijd? En wat geef je deze meisjes en jongens cadeau als ze jarig zijn? Als het met games en hun mobiele telefoon te maken heeft zit je bij cadeaus voor kinderen in deze leeftijd al snel goed. Zo speel je op safe. Maar wil je dit wel op het verlanglijstje van een kind hebben? Of wil je ze met een cadeau stimuleren van de bank af te komen en om samen te spelen.

Om de kinderen te laten spelen is er veel leuk buitenspeelgoed voor het verlanglijstje. Een step, een Nerf blaster, skates of een badminton set. Stimuleer met je cadeau kinderen te bewegen in plaats van te gamen.

Een ook voor als het buiten koud en nat is er veel leuk speelgoed om op het verlanglijstje van een kind te zetten. Kinderen in de basisschool leeftijd zijn graag creatief bezig. Tekenen, schilderen, maar ook modelbouw, borduren, sieraden maken, bakken (bijvoorbeeld cupcakes) en zelfs het samenstellen van een eigen parfum of het zelf maken van kleding is bij veel kinderen heel populair.

Mini Robot

En is het kind geïnteresseerd in techniek of wetenschap? Dat kun je stimuleren met technisch speelgoed zoals Lego Technic, een te programmeren robot of een doos met scheikundige experimenten voor kinderen.

Interessante artikel: Waarom blijft LEGO speelgoed zo populair?

Verlanglijstje tieners

Wat is het lastigste verlanglijstje? Dat is het verlanglijstje voor de puber. Want hoe week je de tiener los van de smartphone? Op speelgoed gebied zijn spellen een aanrader. Vooral party spellen die ze met vrienden en vriendinnen kunnen spelen doen het goed op het verlanglijstje van een tiener. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een DJ set waarmee de tiener muziek kan mixen, een vlog camera om zich op TikTok of YouTube te presenteren of een lasergun set om buiten met vrienden te lasergamen.

En ook met een leuke camera drone krijg je de puber wel van de bank, en een leuke drone is goedkoper dan je denkt. Een gewild cadeau op het verlanglijstje van een tiener.

Ook leuke kleding is altijd welkom op het verlanglijstje van tiener. Denk daarbij ook eens aan merchandise. Dat is kleding zoals shirt of cap van een sportclub, een band / artiest, een bekende game of met het logo van een bekend merk. Is de tiener een fan? Tik de naam van die persoon of dat merk dan maar eens in de Cadeauzoeker in. Dan krijg je ideeën genoeg om een verlanglijstje te vullen of om een cadeau te geven.

Nog wat tips voor het verlanglijstje van de tiener: een bordspel of gezelschapsspel, kaartjes voor een concert, een waardebon voor een avondje karten en sieraden doen het ook altijd goed op een tiener verlanglijstje.

Kortom, eigenlijk is het maken van een verlanglijstje voor een puber helemaal niet zo moeilijk.

Bordspel

Verlanglijstje volwassenen

Aan de ene kant is er geen verlanglijstje zo breed samen te stellen als het verlanglijstje voor een volwassene, aan de andere kant vraag je je vaak af wat je iemand moet geven die alles al heeft.

Het ideale cadeau voor een vrouw of man hangt sterk af van de persoonlijke interesses en smaak van de dame of heer in kwestie. Grappige cadeaus's zoals een mok, tegeltje of komisch boekje zijn leuk om te geven, maar verdwijnen daarna vaak in een kast om er nooit meer uit te komen.

Leuke deco is wat dat betreft een meer waardevol cadeau, mits het natuurlijk in de smaak valt bij de ontvanger. En dan zijn er natuurlijk nog het luchtje, de cosmetica en verzorgingsproducten die een vaste waarde zijn op menig verlanglijstje. Niet bijster origineel, maar wel altijd een gewild cadeau.

Ook wijn, bier en andere drank, chocola en ander lekkers, sieraden en kleding zijn welkome cadeaus maar verdienen geen originaliteitsprijs. Zoek je een origineel cadeau? Denk dan eens in de richting van een muziekkussen (een kussen met ingebouwde speaker), een aroma diffuser, een koffiemachine, massage olie (inclusief massage), een Dopper drinkfles of een chocolade fontein met chocolade.

Maak je eigen gratis verlanglijstje

Maak gratis je eigen verlanglijstje en stuur deze naar vrienden en familie. Ideaal voor verjaardag, feestdagen, Valentijnsdag, Sinterklaas, huwelijk, geboorte, vaderdag, moederdag en andere gelegenheden waarvoor je mooie cadeaus hoopt te ontvangen.

Deze cadeau tips worden je aangeboden door Gratis Verlanglijstje in samenwerking met Het leukste speelgoed

Meer interessante artikelen:

Waarom blijft LEGO speelgoed zo populair?

Waarom is buiten spelen zo gezond?